Risteilyalus vierailee Phuketissa viikonloppuna 3,661 XNUMX ulkomaisen matkailijan kanssa

Phuket -

Singaporesta lähti 3,661 XNUMX turistin kanssa risteilyalus, joka saapui Wichitin laiturille viime viikonloppuna.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento toivotti tervetulleeksi 3,661 XNUMX turistia, jotka saapuivat Genting Dreamin, Bahaman kansallisella risteilyaluksella Singaporesta Phuket Marine Custom Pier -laiturille Makham Bayssa, Wichitissä.

Risteilyaluksella oli yhteensä 1,745 3,661 miehistön jäsentä ja 35 5,371 turistia. Heistä XNUMX oli thaimaalaisia ​​ja XNUMX XNUMX ulkomaalaisia. Risteilyalus pysähtyi Phuketissa yhden päivän matkalle ennen lähtöä Phuketista Malesiaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.