PÄIVITYS: Nainen, joka syytettiin holtittomasta ajamisesta, joka aiheutti kuoleman Phuketin kasvissyöjäfestivaalin onnettomuuden jälkeen, tappoi yhden ihmisen

Phuket -

Naispuolista Mercedes Benz -sedan-kuljettajaa syytetään holtittomasta ajamisesta ja kuoleman aiheuttamasta törmäyksestä kuuluisalle kasvissyöjäfestivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen tapahtuman virallista alkua.

Edellinen tarinamme:

Yksi ihminen julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, ja ainakin seitsemän ihmistä on loukkaantunut porrasauton syöksyttyä kasvissyöjien festivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen festivaalin virallista alkamista.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin apulaispäällikkö everstiluutnantti Sarawut Chotsuwan kertoi The Phuket Expressille, että yksi kuoli ja yhteensä kymmenen loukkaantunut, mukaan lukien Mercedes Benz -kuljettaja, joka on nyt julkisesti tunnistettu rouva Aroon Thongsarn, 62.

Rouva Aroon kertoi Phuket Cityn poliisille, että hän pyörtyi ajaessaan ennen kuin hän painoi vahingossa kaasupoljinta jarrun sijaan, mikä aiheutti onnettomuuden.

Paikallinen sairaala ei ole vielä paljastanut hänen alkoholin verikokeen tuloksia. Kuitenkin tässä vaiheessa häntä syytetään holtittomasta ajamisesta, joka on aiheuttanut vahinkoja, vammoja ja kuoleman, eversti Sarawut huomautti.

Rouva Aroon ei ole julkaissut välitöntä vetoomusta, mutta näyttää kuitenkin pitäytyvän lausunnossaan, että hän kärsi lääketieteellisestä hätätilanteesta, joka johti tapaukseen.

Tapaus on johtanut myös jatkuviin valituksiin sosiaalisessa mediassa, jossa kysytään, miksi tie oli edelleen avoin liikenteelle, edes yksisuuntaiselle, kun tilaa oli rajoitetusti ja monet myyjät myivät jo kasvisruokia. Phuketin viranomaiset eivät ole toistaiseksi vastanneet kysymyksiin virallisesti, paitsi että festivaali ei ollut virallisesti alkanut vielä onnettomuushetkellä, mutta festivaalin avautuessa tie on suljettu liikenteeltä ja avoinna vain jalankulkijoille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.