Kaksi villinorsua sähköaidan seurauksena kuoliaaksi Surat Thanissa

Surat Thani -

Kaksi villinorsua Surat Thanin maakunnassa kuoli sähköiskun joutuessaan kosketuksiin sähköaidan kanssa durianin hedelmätarhanviljelijän pystytti alueelle.

Onnettomat norsut, joiden arvioitiin olevan 20-25-vuotiaita ja vielä 30-35-vuotiaita, löydettiin kuolleina Tai Rom Yenin kansallispuistosta Etelä-Thaimaan Kanchanaditissa Surat Thanissa 12. lokakuuta klo 11. OLEN.

Paikallinen eläinlääkäritiimi löysi molemmat norsut tieltä saatuaan puhelun lähistöltä. Eläimet olivat naaraita ja uroksia, jotka painoivat 3.5 ja 2.5 tonnia. Molemmilla oli johdot sotkeutuneena arkkujensa ympärille, jotka olivat yhteydessä läheiseen taloon, jossa asui vain Jaroon, 43, mies. Surat Thanin poliisi vei hänet kuulusteltavaksi.

Thaimaalainen durian-tarhan omistaja väitti poliisille, että hän oli asettanut sähköaidan hedelmätarhansa ympärille suojellakseen sitä villieläimiltä, ​​mutta aktivoinut sen harvoin. Lokakuun 11. päivän illalla, noin kello 6, Jaroon kertoi kytkeneensä sähköt päälle.

Myöhemmin, noin kello 11 samana päivänä, hän kuuli norsujen kovaa huutoa, mutta ei uskaltanut lähteä talostaan ​​tutkimaan asiaa. Kello oli vasta kello 00 6. lokakuuta, kun hän lähti etsimään kahta kuollutta norsua tieltä.

Suojelualueen hallintoviraston vt. johtajan Pornchai Sitthikesornin mukaan alue on laillisesti myönnetty Jaroonille puistosta maataloustarkoituksiin hallituksen politiikan mukaisesti. Häntä voidaan kuitenkin edelleen syyttää luonnonsuojelulain nojalla elefanttien vahingoittamisesta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.