Transport Co., Ltd. nostaa turvallisuuspöytäkirjoja pitkiä viikonloppuja varten

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Helpottaakseen matkustajien odotettua kasvua pidennettyjen lomien aikana, Transport Co., Ltd. tehostaa turvatoimiaan ja palveluitaan työntekijöiden toiminnoissa, linja-autoissa ja kuljetusterminaaleissa.

Odottaessaan matkustajien ja turistien suurta määrää Nawamin Maharaja -päivänä 13. - 15. lokakuuta ja King Chulalongkornin muistopäivänä 21. - 23. lokakuuta Transport Co., Ltd. on ohjannut asiaankuuluvia yksiköitä varmistamaan nopean ja turvallisen palvelun toimituksen.

Yhtiö on korostanut turvatarkastuksia sisäänkäyntiporteilla ja liikenneterminaalien lähialueilla, erityisesti Bangkokin bussiterminaalissa Chatuchakin (จตุจักร) alueella. Matkustajia kehotetaan suunnittelemaan matkansa etukäteen ja varaamaan ylimääräistä matka-aikaa mahdollisten liikenneruuhkien välttämiseksi ruuhka-aikoina.

Transport Co., Ltd:n lippuja on saatavilla lippupisteistä ja valtuutetuilta edustajilta valtakunnallisesti.

Lisäksi valtion hyvinvoinnin kortinhaltijat voivat käyttää näitä palveluja. Lisätietoja saat Transport Co., Ltd:n 24h-puhelinkeskuksesta numerosta 1490.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.