Thaimaan pääministeri, Israelin suurlähettiläs keskusteli Thaimaan kansalaisten turvallisuudesta konfliktin keskellä

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Äskettäinen Thaimaan ja Israelin korkea-arvoisten viranomaisten tapaaminen keskittyi Thaimaan kansalaisten turvallisuuteen ja hyvinvointiin Israelissa.

Israelin Thaimaan-suurlähettiläs Orna Sagiv tapasi Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinin keskustellakseen Israelin tilanteesta. Suurlähettiläs ilmaisi surunvalittelunsa Hamasin kanssa meneillään olevan aseellisen konfliktin seurauksena menehtyneiden thaimaalaisten ihmishenkien johdosta ja vakuutti, että apua ulotetaan sekä Thaimaan kansalaisille että vierailijoille.

Hän sanoi, että Israelin hallitus on jo siirtänyt Thaimaan kansalaisia ​​korkean riskin alueilta ja siirtänyt heidät turvallisemmille vyöhykkeille 4 kilometrin päähän. Pääministeri Srettha korosti Thaimaan hallituksen tiivistä tilanteen seurantaa ja noin 30,000 XNUMX thaimaalaisen turvallisuuden priorisoimista Israelissa. Suunnitelmia on tehty kaikkien auttamiseksi.

Kun otetaan huomioon huomattava uhrien määrä, yli 1,000 6,000 ihmistä, Israelin hallitus pyysi ymmärrystä, koska asianmukaisia ​​menettelytapoja on noudatettava ennen kuolleiden ruumiiden kotiuttamista. Noin XNUMX XNUMX rekisteröityä thaimaalaista työntekijää, jotka ovat tällä hetkellä turvavyöhykkeillä kolmessa maassa – Saudi-Arabiassa, Egyptissä ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa – kotiutetaan vähitellen.

Pääministeri Srettha totesi, että kotiuttaminen vaatii selvityksen yli 10 maasta, jota Thaimaan ulkoministeriö koordinoi. Niille, jotka palaavat kaupallisten lentoyhtiöiden kautta, Thaimaan hallitus vahvisti, että se kattaisi kaikki kulut, katsoen sen olevan valtion vastuulla.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.