Thaimaan hallituksen suunnittelemat myöhemmät sulkemisajat yöelämän yrityksille, joille rattijuopumukset ovat haastaneet

KUVA: ÄLÄ AJO JULKOPUOLESTA FOUNDATION

Kansallinen -

Joukko rattijuopumuksia vastustavia aktivisteja ja uhreja vetosi Thaimaan hallitukseen peruuttamaan suunnitelmansa pidentää viihdeyritysten sulkemisaikoja.

Torstaina 12. lokakuuta Drink No Drive -ryhmän jäsenet, jotka koostuivat aktivisteista ja rattijuoppien uhreista perheineen, kokoontuivat pääministerin kansliaan ilmaistakseen vastustavansa Thaimaan hallituksen suunnitelmaa pidentää maan yöelämän aukioloaikoja. .

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisinin mukaan hallitus harkitsee maan yöelämän sulkemisaikojen pidentämistä joillakin alueilla jopa kello neljään aamulla matkailun ja talouden vauhdittamiseksi. Pääministeri Srettha on ohjeistanut sisäministeriötä tunnistamaan sopivat paikat, joissa viihdepaikat ovat, suljetaan tällä hetkellä klo 4-12 virallisilla viihdealueilla, ja ne voisivat toimia klo 2 asti.

Valitut pilottipaikat vapautetaan sisäministeri Anutin Charnvilakulin mukaan poliisin ja elinkeinoelämän turvallisuuspöytäkirjojen ja toimintaohjeiden valmistelun jälkeen. Suositut matkailu- ja viihdealueet, kuten Patong ja Pattaya, ovat todennäköisesti luettelon kärjessä paikalliset yrittäjät ovat osoittaneet vahvaa tukea ehdotuksille.

Drink No Drive -ryhmä painoi kuitenkin hallitusta jarruttamaan tätä ajatusta sanoen, että pidemmät juomatunnit johtaisivat vain lisää kaaokseen, mukaan lukien kuolemia teillä, saastuminen ja rikollisuus.

Kantelijat, joista osa istui pyörätuoleissa, väittivät, että Thaimaassa on paljon arvokkaampia nähtävyyksiä kuin sen yöelämää, kuten kauniita matkailukohteita, rikkaita kulttuureja tai katuruokaa.

Viihdeteollisuuden etusijalle asettamisen sijaan ryhmä kehotti hallitusta keskittymään maan edellä mainittujen näkökohtien vahvistamiseen ja edistämiseen, jotta se hyödyttäisi laajempaa osaa väestöstä. Ryhmä oli eri mieltä jopa suosituista yöelämän alueista, kuten Pattayasta, poikkeuksista sanoen, että tämä johtaisi siihen, että myös muut alueet pyytäisivät poikkeuksia tai laajennuksia ja että olisi parempi noudattaa johdonmukaista politiikkaa.

Turistien osalta ryhmä vetosi hallitukseen, jotta myös heidän turvallisuutensa olisi etusijalla, koska niitä on ollut jatkuvasti vaaratilanteiden jotka ovat viime aikoina heikentäneet vierailijoiden luottamusta.

Thaimaan onnettomuustietokeskuksen tilastot osoittavat, että Thaimaassa on vuoden 443 alusta lokakuuhun menehtynyt 2023 ulkomaalaista tieliikenneonnettomuuksissa. Lisäksi yli 16,888 XNUMX henkilöä loukkaantui.

Lokakuun 10. päivänä 2023 Thaimaan tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden yhteenveto on 10,916 617,220 henkilöä ja 25 30 loukkaantunutta. Onnettomuustietokeskuksen mukaan näiden onnettomuuksien pääsyy, XNUMX-XNUMX %, johtuu rattijuopumuksesta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.