Thaimaa muistaa Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Rama IX Suuren

Kansallinen -

Tänä perjantaina 13. lokakuuta tulee kuluneeksi seitsemän vuotta vuonna 2016 rauhanomaisesti menehtyneen Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadejin (Rama IX) kuolemasta.

Thaimaan hallitus valmistelee tapahtumia juhlimaan vuosipäivää, päivää, joka on myös nimetty kansalliseksi vapaapäiväksi.

Bangkokissa buddhalainen lauluseremonia järjestetään Sanam Luangissa perjantaina klo 7, johon osallistuu pääministeri Srettha Thavisin, hallituksen ministerit, hallituksen virkamiehet, heidän puolisonsa ja yleisön.

Samanlaisia ​​seremonioita järjestetään myös provinsseissa niiden provinssissa tai muissa sopivissa paikoissa. Lisäksi Thaimaan suurlähetystöillä ja konsulaateilla ympäri maailmaa on mahdollisuus järjestää vastaavia tapahtumia.

Tänä päivänä thaimaalaiset käyttävät keltaisia ​​paitoja edesmenneen kuningas Bhumibol Adulyadejin ja hänen 70 vuoden kovan työn perinnön muistoksi.

Yleisenä vapaapäivänä valtion virastot, pankit ja maahanmuuttovirastot ovat kiinni. Sosiaalisen median hämmennystä huolimatta alkoholin myyntikieltoja ei kuitenkaan ole.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/