Thaimaan miespoliiseilla voi nyt olla pidemmät hiukset

Kansallinen -

Muotitietoisia poliiseja mahdollisesti ilahduttavasta päätöksestä Thaimaan äskettäin nimitetty kansallinen poliisipäällikkö on allekirjoittanut uuden asetuksen, joka sallii miespuolisille poliiseille pidempiä kampauksia.

Kansallinen poliisipäällikkö Pol-kenraali Torsak Sukvimol selitti äskettäin antamaansa ohjetta ja totesi, että se auttaisi poliiseja vähentämään hiustenleikkauksen kustannuksia, eikä se tietenkään ole muodista.

Uudistettu määräys raapui vuoden 2018 poliisin virkapukua koskevasta säännöstöstä, joka velvoitti jokaisen miespoliisin pitämään erittäin lyhyet hiukset molemmilta puolilta ja takapuolelta kokonaan ajeltuina.

Uuden säännöstön mukaan miespuolisilla upseereilla on nyt oikeus pitää hiuksensa pituudeltaan jopa 5 senttimetriä pään yläosassa ja enintään 1 senttimetriä molemmilla puolilla järjestyksessä.

Polkenraali Torsak sanoi, että uuden säännön myötä upseerien ei tarvitse käydä parturissa kerran viikossa pitääkseen hiuksensa lyhyinä.

Lisäksi esimiehillä, joilla on superintendentti tai sitä korkeampi arvo, on myös valtuudet sallia alaistensa, jotka ovat määrätty tutkinta-, tiedustelu-, huumausainetukkeuteen tai jotka ovat sijoitettu riskialueille, leikata korkean haalistumisen.

Naispuolisia upseereita on ohjeistettu sitomaan hiuksensa mustalla hiusneulalla, jos ne ovat pitkät.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/