Kuningas Rama 9. muistopäivän juhlat pääministerin johdolla

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Nawamindra Maharaj -päivää tai kuningas Raman 9. muistopäivää juhlitaan koko päivän ajan, ja useita aktiviteetteja avattiin Sanam Luangin (สนามหลวง) seremoniapaikalla Bangkokissa tänä aamuna.

Pääministeri ja valtiovarainministeri Srettha Thavisin yhdessä puolisonsa ja hallituksen jäsenten kanssa aloitti tilaisuuden buddhalaisilla rukouksilla.

Rukousten jälkeen pääministeri osallistui muiden osallistujien kanssa ansioita tekevälle rituaalille ja tarjosi almuja 189 munkille kunnioittaen edesmennyt Hänen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadej Suuri.

Almujen jaon jälkeen pidettiin seppeleenlasku seremonia King Raman 9. muistopuistossa Phitsanulok Roadilla Bangkokin Dusitin alueella. Myöhemmin päivällä pääministerin ja hänen vaimonsa on määrä tavata Majesteettinsa kuningas ja kuningatar kuninkaalliseen seremoniaan Suuren palatsin Amarin Winitchai -salissa.

Hallitus on virallisesti nimennyt lokakuun 13. päivän kuningas Raman 9. muistopäiväksi edesmenneen kuninkaan rajattoman hyväntahtoisuuden kunniaksi thaimaalaisia ​​kohtaan.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi myös seitsemäs vuosipäivä Hänen Majesteettinsa kuningas Rama 9. kuolemasta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.