Surat Thanin valtatiepoliisi takavarikoi yli 80 kiloa metamfetamiinia

Kansallinen -

10. lokakuuta 2023 Thaimaan valtatiepoliisit ottivat kiinni kolme väitettyä epäiltyä ja takavarikoivat yli 3 kiloa metamfetamiinia valtatie 80:llä Chaiyassa, Surat Thanissa.

Kolme väitettyä epäiltyä tunnistettiin myöhemmin vain herra Pichet, 3-vuotias, Mr. Yutthapong, 34-vuotias, ja Mr. Noppadon, 29-vuotias.

Äskettäin Thaimaan valtatiepoliisit pysäyttivät myös 4 muuta väitettyä huumeiden salakuljettajaa, joilla oli laittomia aineita, lähes 2 miljoonaa laitonta pilleriä, matkalla Songkhlan maakuntaan. Tutkintaryhmä jäljitti edelleen uutta huumekauppaa Keski-Thaimaasta Songkhlaan, mikä johti onnistuneeseen pidätysoperaatioon 10. lokakuuta.

Tutkinnan aikana kolme epäiltyä tunnusti rikkomuksensa ja kertoi, että heidät palkattiin toisen kerran 3 100,000 bahtilla salakuljettamaan metallia Nonthaburista Phatthalungiin Songkhlan kanssa lopullisena määränpäänä. Tämän jälkeen poliisit saattoivat heidät Mueang Chumphonin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Epäillyt eivät paljastaneet, kenelle he työskentelivät, mutta Thaimaan valtatiepoliisit ilmoittivat jatkavansa aktiivista tutkintaa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/