Yksi ihminen kuoli, seitsemän ihmistä loukkaantui, kun sedan syöksyi kasvissyöjien festivaalialueelle Phuket Townissa

Phuket -

Yksi ihminen julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, ja ainakin seitsemän ihmistä on loukkaantunut porrasauton syöksyttyä kasvissyöjien festivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen festivaalin virallista alkamista.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta torstaina (12th) iltapäivällä Ranong Roadilla Talad Nueassa. Tie on hyvin kapea yksisuuntainen tie, jota reunustavat kasvissyöjien festivaalien myyjät Kajorn Rangsan -temppelin (Nuea Temple) takana Phuket Townissa.

Alueella järjestetään kuuluisa Jui Tui -kiinalaisen pyhäkön kasvissyöjäfestivaali, ja tien varrella on kymmeniä kasvisruokakojuja. Tie on edelleen auki liikenteelle, mutta se suljetaan yli viikon ajan 14. lokakuuta, päivää ennen kasvisfestivaalin virallista alkamista. Moniin ruokakojuihin on kuitenkin jo perustettu kasvisruokaa ja ne olivat jo toiminnassa, sillä osa asukkaista on jo aloittanut kasvispaaston. Jotkut sosiaalisen median käyttäjät kritisoivat asianomaisia ​​viranomaisia ​​siitä, että he pitivät tien auki rajallisesta liikkumistilasta ja monista jalankulkijoista ja kojuista huolimatta.

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival järjestetään yhdeksän päivän ajan tulevasta viikonlopusta alkaen. Tänä vuonna festivaali järjestetään 15.-23.

Pelastuslaitos ja Phuket Express saapuivat paikalle ja havaitsivat, että yksi henkilö, joka oli tuntematon 49-vuotias mies, oli julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla Mercedes Benzin edessä. Ainakin seitsemän muuta oli saanut erilaisia ​​vammoja, ja heidät vietiin Vachira Phuketin sairaalaan. Pelastusryhmät löysivät lähistöltä kolme vaurioitunutta autoa, noin seitsemän moottoripyörää ja myös monet ruokakojut vaurioituivat.

Onnettomuuden aiheuttamisesta syytetty naispuolinen sedan-kuljettaja, rouva Aroon Thongsarn, 62, vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueng Phonmana kertoi Phuket Expressille, että rouva Aroonin kuljettama sedan törmäsi ensin ajoneuvonsa vasemmalla puolella olevaan moottoripyörään ennen kuin menetti hallinnan ja mahdollisesti paniikkiin. Jarrun painamisen sijaan rouva Aroon väitti painaneen kaasupoljinta ja törmäsi muihin ajoneuvoihin ja jalankulkijoihin. Rouva Aroonille otettiin alkoholiveri, mutta tulokset eivät olleet saatavilla ennen lehdistöaikaa.

Eversti Pratueng kertoi The Phuket Expressille, että alue, jossa onnettomuus tapahtui, on kuuluisa kasvissyöjäfestivaalista, jossa vierailee vuosittain paljon paikallisia, thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja.

Oli epäselvää, johtaako traaginen onnettomuus mihinkään muutoksiin tulevan festivaalin suhteen, ja niistä tiedotetaan täällä The Phuket Expressissä, jos toimivaltaiset viranomaiset julkaisevat lisätietoja.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.