Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään perävaunuun Rassadassa

Rassada -

Moottoripyöräilijä on saanut vakavia vammoja törmättyään moottoripyörällään pysäköidyn perävaunun perään Rassadassa Mueang Phuketissa.

Phuketin kaupungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaiaamuna (12th) Thep Krasattri Roadilla Soi Bang She Laon sisäänkäyntiä vastapäätä.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän, joka oli juuttunut perävaunun perään. Pelastusryhmät löysivät lähistöltä ratsastajan, herra Sutthi Korpaiboonin, 36. Hän oli loukkaantunut vakavasti ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Perävaunun kuljettaja, Mr. Prasert Thongluan, 40, kertoi poliisille, että hän pysäytti perävaununsa tien varrella noin tunnin ajaksi toimittaakseen rautatangot kauppaan ennen kuin moottoripyörä törmäsi hänen ajoneuvoonsa.

Phuketin kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten oikeustoimien varalta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.