Palovahingot Sedan Koh Kaewissa, Phuketissa

Koh Kaew -

Tuli on vaurioittanut sedanin Koh Kaewissa Mueang Phuketissa.

Palomiehet saivat ilmoituksen tapauksesta torstaina (12th) Thep Krasattri Roadilla Koh Kaewin osa-alueella. He saapuivat paikalle ja huomasivat, että sedanista tuli savua.

Palon hallinta sedanin edessä konehuoneessa kesti noin viisi minuuttia. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Palon tarkkaa syttymissyytä tutkitaan vielä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.