Kahdeksan ihmistä kuoli, kolme loukkaantui vakavasti, kun lava-auto kolari perhematkalla Narathiwatissa

KUVA: Bangkokbiznews

Narathiwat –

Kahdeksan ihmistä kuoli, mukaan lukien kuusivuotias tyttö, ja kolme ihmistä on loukkaantunut vakavasti, mukaan lukien kaksivuotias tyttö, kun lava-auto, joka kuljetti suurta perhettä matkalla, törmäsi Rueson alueella.

Ra-Ngaen poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta keskiviikkona (11th) Baan Ku Bae Ba Doassa Ma Rue Bo Tokissa. Paikalle saapuneet pelastuslaitokset löysivät kaatuneen lava-auton, joka oli upotettu puuhun tien varrelta. Useita vammoja ja kuolemia löydettiin lava-auton sisältä ja ulkopuolelta.

Pelastuslaitos ilmoitti kahdeksan kuolemantapauksesta, jotka olivat kuusivuotias tyttö, neljä teini-ikäistä ja kolme aikuista kuljettaja mukaan lukien. Kolme muuta on saanut vakavia vammoja, kaksivuotias tyttö ja kaksi teini-ikäistä. Poliisi ja pelastusryhmät eivät toistaiseksi paljastaneet heidän nimeään.

Eloonjääneet kertoivat poliisille, että he olivat tulossa La Lohista, Ruesosta perhematkalle lasten loman aikana Narathiwatin kaupunkiin. Oikean eturenkaan kerrottiin räjähtäneen ennen kuin lava-auto menetti hallinnan ja törmäsi puuhun.

TPN Media huomauttaa, että Thaimaan hallitus on vuosien varrella yrittänyt kieltäytyä lava-autoilla ajamisesta tai ylikuormituksesta ihmisillä, mutta ne kaikki eivät ole onnistuneet noudattamaan yrityslakia tai ne ovat olleet täytäntöönpanokelvottomia maaseudun asukkaiden vihan vuoksi. jotka sanovat tämän olevan heidän ensisijainen kuljetustapansa ja heillä ei ole varaa useampaan ajoneuvoon.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.