Turvatoimia tehostettu tärkeimmillä kohteilla Thaimaassa

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan kuninkaallinen poliisi (RTP) on lisännyt turvatoimia tarkastuspisteissä, rajapisteissä ja viestintäpisteissä merkittävissä paikoissa Thaimaassa. Tähän sisältyy korkean riskin alueilta saapuvien ulkomaalaisten tiukka seulonta.

RTP:n poliisin ylikomisario Kenraali Torsak Sukwimol on johtanut tiukkaa valvonta-aloitetta tärkeissä paikoissa, asuinpaikoissa ja muilla asiaankuuluvilla alueilla.

Tehostetut rajavalvontatoimenpiteet, tehostettu turvallisuus ja laajennettu valvonta tarkastusten aikana on koordinoitava paikallisten poliisiyksiköiden, partiopoliisin, vihjelinjaan 191 vastaavien poliisien, rikostentorjuntaosaston, rauhanturvapoliisin, turistipoliisin ja maahanmuuttopoliisin kanssa. Pääpaino on haavoittuvien kohtien kartoittamisessa, mahdollisten riskien tunnistamisessa sekä valmius- ja pelastussuunnitelmien laatimisessa, mukaan lukien harjoitukset valmiuden varmistamiseksi.

Lisäksi matkailupoliisi yhdessä paikallisten lainvalvontaviranomaisten kanssa tehostaa seulontatoimiaan matkailijoiden turvallisuuden varmistamiseksi. Maahanmuuttoviraston tehtävänä on tehostaa saapuvien matkustajien tarkastuksia erityisesti riskimaista tulevien.

Yleisöä kehotetaan olemaan valppaita ja ilmoittamaan epäilyttävästä toiminnasta tai tiedoista vihjelinjoihin 191 ja 1599, jotka ovat käytettävissä 24/7.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.