Phuketin maahanmuutto opastaa israelilaisia ​​turisteja, jotka eivät voi palata kotiin meneillään olevan sodan vuoksi

Phuket -

Phuket Immigration on ilmoittanut neuvoistaan ​​israelilaisturisteja, jotka eivät tällä hetkellä voi palata kotiin maassaan käynnissä olevan sodan vuoksi Hamasia vastaan.

Israelilaiset turistit, jotka eivät pysty palaamaan maahansa, voivat ottaa yhteyttä Phuket Immigration -järjestöön hakeakseen väliaikaista oleskelua kuningaskunnassa. Yksityiskohdat ovat seuraavat:

  1. Israelilaiset turistit, jotka matkustavat vapautusviisumilla ผ.30 viisumi (30 päivää) tai turistiviisumi (60 päivää), voivat jatkaa oleskeluaan normaalisti, jos he eivät ole olleet Thaimaassa yli 30 päivää käyttämällä seuraavia asiakirjoja;

– Hakemuslomake (TM.7), lomakkeen saa Maahanmuuttovirastosta tuomalla omakuva (4×6 cm)

– Kopio passista (Bio-sivu ja viimeinen maahantulo Thaimaahan)

– Osoitteen rekisteröinti (TM.30)

– Maksu 1,900 XNUMX THB (vain käteinen)

  1. Israelilaiset turistit, jotka ovat suorittaneet numeron 1, mutta eivät vieläkään voi palata maahansa, voivat hakea oleskelunsa lisäpidennystä, mutta heidän on todistettava, että se on välttämätöntä suurlähetystön tai konsulaatin tekemällä todistuksella tai virallisella pyynnöstä. Tämä voidaan tehdä enintään 30 päivää kerrallaan käyttämällä seuraavia asiakirjoja:

– Hakemuslomake (TM.7) kuvalla (4×6 cm)

– Lomake STM.2

– Lomake Viisumin ylijäämisen seuraamuksista

– Alkuperäinen hyväksymiskirje Thaimaan suurlähetystöstä tai konsulaatista

– Kopio passista (Bio-sivu, viimeinen maahantulo Thaimaahan ja jatkoleima)

– Osoitteen rekisteröinti (TM.30)

– Maksu 1,900 XNUMX THB (vain käteinen)

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.