Aed Carabao ilmoittaa hajoavansa ensi vuonna

Kansallinen -

Mr. Yuenyong Opakulin tunnettu taiteilijanimi “Aed Carabao” ilmoitti äskettäin hajottavansa kuuluisan ja suositun bändinsä vuonna 2024.

10 konsertissa "Bom Sincharoen Fanmeet" Aed kertoi osallistujille bändinsä vuosikymmeniä kestäneestä matkasta ja henkilökohtaisista vaikeuksista. Carabaosta tuli uskomattoman suosittu, vaikka bändi ei allekirjoittanut sopimusta minkään toimiston kanssa.

Aed kirjoitti ja esitti yli 900 kappaletta aktiivisen uransa aikana, mikä tekee hänestä yksi maailman tuotteliaimmista laulaja-lauluntekijöistä.

"Nykyiset 4 bändin jäsentä ovat kuitenkin liian vanhoja ja sairaita, ja aiomme lopettaa bändin soittamisen lopullisesti 1. On aika myöntää, että olemme vanhoja, mutta silti olemme cooleja. En kuitenkaan ole henkilökohtaisesti jäämässä eläkkeelle, vaan jatkan laulujen kirjoittamista ja liityn uusien taiteilijoiden sukupolviin joskus elämän esityksiin.. Mitä tulee muihin jäseniin, heidän on päätettävä elämänvalinnoistaan”, Aed sanoi.

Carabaosta tuli suosittu osittain heidän monien poliittiseen mullistuksiin ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen keskittyvien kappaleidensa ansiosta, mikä ansaitsi omistautuneen ja intohimoisen fanikunnan. Saat lisätietoja Carabaosta napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.