PÄIVITYS: Phuketin viihdepaikan henkilökunta pidätettiin, kun asiakas löydettiin puukotettuna kuoliaaksi

Phuket -

Viihdepaikan työntekijä pidätettiin, kun hän puukotti asiakkaan kuoliaaksi Phuketin kaupungissa.

Edellinen tarinamme:

Thaimaalainen mies löydettiin kuolleena useilla puukotushaavoilla hotellin edestä lähellä viihdepaikkaa Phuket Townissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueng Phonmana kertoi Phuket Expressille, että he tarkastivat CCTV-materiaalia kyseisessä viihdepaikassa ennen epäillyn tunnistamista. He pidättivät Arnon Thepsongin, 33, Trangista, joka on viihdepaikan työntekijä. Hänet pidätettiin Wichitissä, Mueang Phuketissa, asunnossa samana päivänä maanantaina (9. lokakuuta).

Arnon kertoi Phuket Cityn poliisille, että herra Wiroon, uhri, oli voimakkaasti päihtynyt ja häiritsevä. Wiroonin väitetään ärsyttävän muita asiakkaita ennen kuin heitti lasin baariin. Arnon yritti pysäyttää herra Wiroonin ja pyysi häntä poistumaan tiloista, mutta herra Wiroon löi sitten toista tuntematonta työntekijää. Arnon kertoi, että hän otti sitten esiin veitsen, jota pidettiin hänen moottoripyörän istuimensa alla viihdepaikan edessä, mutta korosti, että hänen toimintansa oli väitetysti vain itsepuolustusta.

Arnon yritti kävellä pois herra Wiroonista, mutta sitten herra Wiroonin väitettiin löineen häntä kasvoihin. Arnon kertoi käyttäneensä veistä puukottaakseen herra Wiroonia vain kerran ennen kuin heitti veitsen läheiseen kanavaan. Arnon kertoi poliisille, että koko tapaus oli itsepuolustusta eikä hänen ollut tarkoitus tappaa herra Wirooni.

Siitä huolimatta Arnonia syytetään kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä.

Phuketin poliisi kieltäytyi edelleen virallisesti sen viihdepaikan nimestä, jossa Arnon työskenteli, ja totesi vain, että he tutkivat edelleen tapausta eikä ollut vielä päättänyt, joutuisiko yöelämän tapahtumapaikalle syytteet, joten se ei julkista nimeään tällä hetkellä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.