Thaimaa torjuu laittomia aseita kaikkialla maassa

Kansallinen -

Thaimaan keskustutkintatoimisto (CIB) käynnisti kansallisen mittakaavan operaation laittomien ja improvisoitujen aseiden käyttäjien ja kauppiaiden hävittämiseksi yli 47 maakunnassa Thaimaassa.

Klo 6 00. lokakuuta 9 Polkenraaliluutnantti Jirabhop Bhuridej, CIB:n komentaja, lähetti poliiseja, peiteagentteja ja erikoisoperaatioryhmiä, yhteensä jopa 2023 poliisia, rikosten hävittämisoperaatioon. Tehtävänä oli vangita laittomia ja improvisoituja aseiden käyttäjiä, kauppiaita ja salakuljettajia yli 800 maakunnassa eri puolilla Thaimaata.


Pol kenraaliluutnantti Jirabhop totesi, että edellisestä törkeästä tapauksesta of ostoskeskuksen ammuskelu, online-markkinoilla oli monia laittomia ampuma-aseita, joihin oli helppo päästä käsiksi.
Operaation aikana takavarikoitiin 36 epäiltyä rikoksentekijää, 53 ampuma-asetta, 1,581 XNUMX yksikköä ampumatarvikkeita ja paljon muuta laitonta kalustoa. Thaimaan kuninkaallinen poliisi paljastaa virallisesti tarkat tiedot pian.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/