Thaimaan matkailu- ja vieraanvaraisuusjohtajat vaativat hallitusta laajentamaan viisumivapausohjelmaa intialaisille turisteille

Thaimaa -

Thaimaan vieraanvaraisuuden ja matkailun johtajat vaativat Thaimaan hallitusta laajentamaan Kiinan ja Kazakstanin kansalaisia ​​koskevaa nykyistä viisumivapausohjelmaa intialaisille turisteille matkailun edistämiseksi.

Aiemmat referenssiartikkelimme:

Thaimaan matkatoimistojen liiton (ATTA) puheenjohtaja Sittiwat Chewaratanaporn totesi, että vaikka alkuperäinen viisumivapaus on voimassa, Thaimaan matkojen varaus ei lisääntynyt entisestään johtuen ennen viisumia varatuista matkoista. vapautusta.

30. syyskuuta 2023 Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien puolueen varajohtaja, totesi, että Thaimaassa 1. tammikuuta - 24. syyskuuta 2023 vierailevien ulkomaisten matkailijoiden määrä oli merkittävä.

Nyt päivitykseen:

Panlert Baiyoke, Baiyoke Hotel and Resorts Groupin hallituksen puheenjohtaja, kertoi Thai Medialle: "Thaimaahan suuntautuvien kiinalaisten turistien määrä on edelleen alhainen eikä sillä tasolla, jota odotimme syyskuun lopulla toteutetun ilmaisen viisumivapausohjelman jälkeen. Koska luopuminen tapahtui hieman yllättäen ilman suurta ennakkoilmoitusta, monet kiinalaiset turistit olivat jo suunnitelleet viimeaikaisia ​​matkojaan muihin kohteisiin. Suurin osa nykyisistä Thaimaassa vierailevista kiinalaisista turisteista on FIT-matkailijoita (Financially Independent Travelers) eikä suurissa matkaryhmissä. Tällä hetkellä Baiyoke Groupin hotellihuoneita on varattu keskimäärin noin 70 prosentin käyttöasteella, mikä on suunnilleen sama kuin ennen Kiinan kansalaisten viisumivapautta. Ravintola-alan johtajat kaikkialla Thaimaassa uskovat, että tarvitsemme viisumivapauden myös intialaisille turisteille. Ne ovat suuret markkinat, ja tällä hetkellä niillä on vielä liian paljon papereita ja maksuja, jotka on suoritettava, jotta Thaimaassa vieraileminen on helppoa."

Chanin Vanijwongse, Habitat Groupin toimitusjohtaja, joka kehittää monia kiinteistöjä Bangkokissa ja Pattayassa, lisäsi: "Näemme kiinalaisten ja kazakstanilaisten matkailijoiden määrän kasvavan hieman sesonkiaikana lokakuussa. Tällä hetkellä Pattayalla ei kuitenkaan vieraile juurikaan kiinalaisia ​​turisteja, suurin osa heidän ulkomaisista turisteistaan ​​on venäläisiä, joten poikkeuksen vaikutus Pattayan matkailuun oli rajallinen. Kiinalaiset turistit oleskelevat tällä hetkellä enimmäkseen Bangkokissa tai Phuketissa, mikä johtuu suurelta osin turvallisuushuolesta ja haluttomuudesta vierailla paikoissa, jotka eivät ole heille yhtä tuttuja."

”Asiakkaistamme, jotka vuokraavat asuntoja ja uima-allashuviloita Pattayasta, 70 prosenttia on thaimaalaisia ​​Bangkokista ja 30 prosenttia ulkomaalaisia. Suurin osa venäläisistä asuntojen ostajista on Wongamatin alueella ja ovat kiinnostuneita asunnoista, joiden arvo vaihtelee noin viidestä 15 miljoonaan bahtiin. Useimmat uima-allashuviloiden ostajat ovat eurooppalaisia, ranskalaisia ​​ja saksalaisia. Muutama kiinalainen ostaja on kiinnostunut lähinnä luksushuviloista 10-20 miljoonalla bahtilla. Chanin lisäsi.

Phuket Real Estate Associationin puheenjohtaja Maythapong Upatisarong totesi: "Phuketin kiinteistöjen myynti kasvaa tasaisesti ja monia kiinteistöjä myydään. Monet ulkomaalaiset ostavat kiinteistöjä Phuketista toiseksi kodiksi. Phuketissa on monia kansainvälisiä kouluja ja suurin osa asiakkaista on kiinalaisia ​​ja venäläisiä, mutta australialaiset ja intialaiset ovat kasvava markkina-alue. Maan hinnat ovat myös nousussa joillakin alueilla, kuten Cherng Talayssa, Thalangissa.

TPN-media huomauttaa, että ei ole selvitetty tarkasti, kuinka jotkut ulkomaalaiset väittivät ostaneen maata ja muuta kuin asuntoa, mikä on erittäin rajoittava alue Thaimaan laissa, mutta eri järjestöjen puhujat eivät selventäneet, saattoivatko kyseiset ulkomaalaiset olla hänellä oli thaimaalainen puoliso tai perhe.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.