Kaksi ihmistä pidätettiin Patongissa laittomasta tyhjän aseen hallussapidosta

Patong -

Kaksi ihmistä on pidätetty Patongissa ja heidän laittomat tyhjät aseensa takavarikoitu Thaimaan poliisin alueella 8 tekemän ratsian jälkeen.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että viime yönä (9. lokakuutath) he pidättivät Romket Timtongin, 28, ja Thanongsak Kritkamjornin, 27, talosta Soi Sai Nam Yenissä.

Heiltä takavarikoitiin seitsemän muunnettua ja modifioimatonta aihiota, 143 luotia aihioaseisiin, 79 todellista luotia sekä laitteita, joita käytettiin aihioiden muuntamiseen toimiviksi tuliaseiksi.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai vihjeen laupiaalta samarialaiselta, että neiti Romket myi tyhjiä aseita, aseita ja luoteja verkossa. Poliisi suoritti pistooperaation ostaakseen tyhjän aseen 15,000 13,500 bahtilla Facebookin kautta. Mr. Thanongsak toimitti tyhjän aseen ennen kuin poliisi pidätti heidät. Rouva Romket kertoi poliisille ostaneensa tyhjän aseen herra Thanongsakilta XNUMX XNUMX bahtilla.

He molemmat vietiin Patongin poliisiasemalle. Rouva Romketia syytetään aseiden ja ammusten luvattomasta myynnistä. Thanongsakia syytetään ampuma-aseiden, ammusten ja laittomasti muunnettujen ampuma-aseiden laittomasta hallussapidosta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaan poliisi on pidättänyt kolme miestä tänään, lokakuun 5. päivänä, kun poliisin väitetään olevan osallisena aseen ja ammusten toimittamisessa 14-vuotiaalle ampujalle, joka tappoi kaksi ihmistä ja haavoitti viisi muuta Siam Paragon -ostoskeskuksessa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.