Ensimmäinen ryhmä thaimaalaisia ​​työntekijöitä Israelissa palaa kotiin 12. lokakuuta

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Viimeaikaiset tapahtumat sodan runtelemassa Israelissa korostavat thaimaalaisten työntekijöiden haastavaa tilannetta maassa. Vaikka olosuhteet pysyvät pääosin ennallaan, Thaimaan Tel Avivin kuninkaallisen suurlähetystön raportin odotetaan myöhemmin tänään (10. lokakuuta) päivityksen tarjoavan. Kaupallisilla lennoilla ja muilla avustuslentokoneilla on tällä hetkellä vaikeuksia päästä alueelle, mikä myöntää tilanteen monimutkaisuuden.

Varapääministeri ja kauppaministeri Phumtham Wechayachai antoivat lausunnon. Hän korosti, että pääministeri Srettha Thavisin seuraa tilannetta tiiviisti Thaimaan kansalaisten huolen vuoksi. Tällä hetkellä yli 1,400 15 thaimaalaista on ilmaissut aikomuksensa palata kotiin, ja 12:n on määrä saapua Thaimaahan XNUMX. lokakuuta.

Lopuksi varapääministeri korosti, että asiaan liittyvät upseerit työskentelevät ahkerasti tuodakseen Thaimaan kansalaisia ​​kotiin. Hän lisäsi, että Thaimaan hallitus on syvästi huolissaan Thaimaan kansalaisten hyvinvoinnista Israelissa ja koordinoi aktiivisesti asianomaisten viranomaisten kanssa ratkaisuja.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.