Kolme taksinkuljettajaa hyökkäsi Saudi-Arabialaisen turistin kimppuun Patongissa, Phuketissa maksukiistasta

Patong -

Kolme Tuk Tuk -taksinkuljettajaa syytettiin pahoinpitelystä saudi-arabialaisen turistin kimppuun Patongissa taksimaksukiistan vuoksi.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että videoleike Tuk Tuk -taksinkuljettajista hyökkäämässä ulkomaalaisen turistin kimppuun hotellin edessä Ratch Uthit 200 Pi Roadilla Patongissa oli levinnyt sosiaalisessa mediassa sunnuntaina (8. lokakuuta).th).

Patongin poliisi tarkasti lähistöllä olevat CCTV-materiaalit ja tunnisti aluksi yhden Tuk Tuk -taksinkuljettajan vain herra Anusorniksi, 29. Kaksi muuta iskussa ollutta Tuk Tuk -taksinkuljettajaa tunnistettiin myöhemmin herra Apisit, 26, ja herra Nussarunlor, 28.

Sunnuntaiaamuna (8. lokakuuta) klo 6 herra Anusorn poimi miespuolisen Saudi-Arabialaisen turistin Soi Saen Sabaista Ratch Uthit 15 Pi Roadilta. He olivat matkalla Kalim Circleen Patongissa ja olivat sopineet 200 bahtin taksimaksusta.

Heidän saavuttuaan oletettuun määränpäähän turisti kuitenkin sanoi, ettei alue ollut sinne minne hän halusi mennä. Hän sanoi, että hänen määränpäänsä oli hotelli Ratch Uthit 200 Pi Roadilla. Tuk Tuk -kuljettaja vei hänet toiselle paikalle, mutta kun he saapuivat oikeaan kohteeseen, kuljettaja kertoi turistille ylimääräisen etäisyyden vuoksi, että taksin hinta oli nyt 400 bahtia. Saudi-Arabialainen turisti tarjoutui kompromissiin 300 bahtilla, mutta Anusorn kieltäytyi ja alkoi kiivas suullinen riita.

Sitten herra Anusorn kutsui kahdelle läheiselle Tuk Tuk -taksiystävälleen auttamaan neuvotteluissa. Kolme taksinkuljettajaa väittelivät saudiarabialaisen miehen kanssa, ennen kuin turisti veti tuntemattomasta syystä Tuk Tuk -taksin avaimen virtalukosta ja yritti kävellä pois. Tässä vaiheessa kolme Tuk Tuk -kuljettajaa hyökkäsivät fyysisesti turistin kimppuun.

Tässä vaiheessa kolmea Tuk Tuk -taksinkuljettajaa syytetään pahoinpitelystä, ja he ovat tiettävästi myöntäneet rikoksen. Lainvalvontaviranomaiset salasivat Saudi-Arabialaisen turistin nimen ja henkilöllisyyden.

Patongin poliisi sanoi nostavansa kolmea taksinkuljettajaa syytteeseen lain täysimääräisesti ja mainitsemalla, että tapaus loukkaa Patongin maailmanluokan matkailukuvaa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.