Thaimaa tiedottaa Israelin tilanteesta

Kansallinen -

Thaimaan ulkoministeriö raportoi maanantaina 9. lokakuuta, että ainakin 12 Israelissa työskentelevää thaimaalaista on kuollut Hamasin sotilaallisen hyökkäyksen aikana, kahdeksan on loukkaantunut (kaksi kriittisesti) ja 11 on otettu panttivangiksi.

Luvut kuitenkin vaihtelevat edelleen, koska Thaimaan viranomaisilla on tällä hetkellä vaikeuksia saada tietoja Israelin hallitukselta, ministeriö raportoi.

Työministeriön raportin mukaan vain yksi thaimaalainen kuoli, yhdeksän loukkaantui ja 11 vangittiin.

Israelissa työskentelee peräti 30,000 1,099 thaimaalaista, ja heistä XNUMX XNUMX on jo rekisteröitynyt Thaimaan työministeriöön kotiin lentäväksi, työministeri Phiphat Ratchakitprakarn paljasti maanantaina.

Thaimaan ilmavoimat koordinoi Israelin hallituksen kanssa aloittaakseen thaimaalaisten lentokuljetuksen takaisin Thaimaahan Israelin nykyisen ilmatilan sulkemisen keskellä.

30,000 5,000 thaimaalaisesta noin XNUMX XNUMX työskentelee lähellä Gazan kaistaa, jossa taistelu on parhaillaan käynnissä.

Ministeri Phiphat kertoi saaneensa Israelin hallitukselta ilmoituksen, että kaksi uhreista, joiden alun perin kerrottiin olevan thaimaalaisia, oli itse asiassa Kiinan kansalaisia, mutta tämä odottaa vielä vahvistusta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/