Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: taksinkuljettajan jättämät venäläiset ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 2. lokakuuta 2023 sunnuntaihin 8. lokakuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Tila-auton taksinkuljettaja sai 5,000 XNUMX bahtin sakon siitä, että hän pudotti kaksi venäläistä matkustajaa satunnaiselle tielle yrittääkseen välttää poliisin tarkastuspisteen Phuketissa.

Laittoman tila-auton taksinkuljettajan ajokortti jäädytetään vuodeksi ja pisteet vähennetään sen jälkeen, kun hän heitti venäläiset matkustajat ulos Phuketissa, yrittääkseen välttää laittomia taksinkuljettajia etsivän tarkastuspisteen.

Myös ajopisteet vähennetään hänen ajokortistaan.

2. Omistaja pidätettiin baarin avaamisesta ilman lupaa, alkoholin myymisestä laillisen sulkemisajan jälkeen ja alkoholin myymisestä alaikäisille asiakkaille Bangla Roadin baarissa Patongissa.

Baarin omistajaa syytettiin viihdepaikan avaamisesta ilman lupaa, alkoholin myymisestä laillisen sulkemisajan jälkeen ja alkoholin myymisestä alle 20-vuotiaille.

3. Brittituristi on palannut hotelliin Thalangissa eksyttyään.

Oli epäselvää, missä vaimo oli tilanteen aikana tai miksi mies meni lentokentälle pyytämään apua verrattuna paikalliseen poliisilaitokseen.

4. Kiinalainen nainen kuoli pudotessaan hotellista Karonissa Phuketissa.

Rouva Zou saapui Thaimaahan 2. lokakuuta 2023 turistiviisumilla.

Tunisialainen entinen poikaystävä kertoi poliisille pitelevänsä kiinalaisen naisen jalkaa yrittääkseen pelastaa tämän, ennen kuin tämä putosi kuoliaaksi hotellista Karonissa.

Hotellin henkilökunta kertoi poliisille kuulleensa melua ja he näkivät, että ulkomaalainen mies piti kiinalaista naista hänen jaloistaan ​​10:n parvekkeelta.th kerrokseen ennen kuin nainen putosi.

5. Pienibussi, jossa oli noin 30 kiinalaista matkustajaa, kärsi kuljettajan mukaan Patong Hillin jarruvioista. Tapaus johti siihen, että turistit viivästyivät perille ja joutuivat kuljettamaan muiden ajoneuvojen kautta.

Oli epäselvää, tutkitaanko linja-autoyhtiö tapausta.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.