Phuketin poliisi takavarikoi 1,540 XNUMX meth-pilleriä seitsemän päivän rikosten torjunnassa

Phuket -

Phuketin poliisi takavarikoi yhteensä 1,540 XNUMX metamfetamiinipilleriä yhteensä viideltä epäillyltä seitsemän päivän rikosten tukahduttamisessa.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että viimeisellä viikolla 1. lokakuuta alkaenst lokakuun 7th he pidättivät yhteensä viisi huumeepäiltyä, joilla oli yhteensä 1,540 2.4 metamfetamiinipilleriä, 0.1 grammaa kristallimetamfetamiinia ja XNUMX grammaa heroiinia.

Kolme henkilöä pidätettiin myös Phuketin tarkastuspisteessä Tha Chatchain osa-alueella, koska heiltä löydettiin aseita. Phuketin maakunnan poliisi ei kuitenkaan julkistanut pidätettyjen epäiltyjen nimiä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.