Mies löydettiin kuolleena puukottain hotellin edestä Phuket Townissa

Phuket -

Thaimaalainen mies löydettiin kuolleena useilla puukotushaavoilla hotellin edestä lähellä viihdepaikkaa Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin ruumiista tänä aamuna (9. lokakuutath) klo 6 Taling Chan -sillan edessä, Bang Yai -kanavalla Talat Yain osa-alueella.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle löytääkseen miehen ruumiin, joka myöhemmin tunnistettiin herra Wiroon Inyaksi, 33, Phatthalungista. Hän oli kuljettaja Phuketin kauppatoimistossa. Hänen vasemmasta rinnasta ja selästä löydettiin useita puukotushaavoja.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että herra Wiroon kuoli vähintään kolme tuntia ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin. Viidensadan metrin päässä tapahtumapaikalta viihdepaikan edessä poliisi löysi verijälkiä.

Klo 1 Phuketin poliisin vihjelinjan 50 virkamiehille ilmoitettiin kiistasta viihdepaikalla. Paikalle saapuessaan poliisi ei kuitenkaan löytänyt ketään. Lähialueen paikalliset kertoivat, että poliisit poistuivat myöhemmin paikalta.

Tässä vaiheessa Phuketin poliisi uskoo, että uhri kuoli henkilökohtaisen konfliktin seurauksena. Uhri on saatettu puukotettua viihdepaikan edessä ennen kuin hän juoksi läheiseen hotelliin, romahti ja menehtyi. Poliisi etsii tapahtumasta epäiltyä (epäiltyjä).

Phuketin poliisi salasi asianomaisen viihdepaikan ja hotellin nimet lisätutkinnan ajaksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.