Tulivahinkojen hautaustoimisto Phuketin temppelissä

Phuket -

Tuli vaurioitti hautaustoimistoa temppelissä Chalongissa.

Chalongin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta sunnuntaina (8th) Phuketin kulttuuritoimiston hautauspalvelutoimistossa Ladthiwanaramin temppelissä (Wat Tai).

Palomiehet ja Phuket Express saapuivat paikalle havaitsivat, että toimistosta tuli mustaa savua. Paikalliset asukkaat olivat auttaneet palon sammuttamisessa ennen palokunnan saapumista. Palomiehet saivat palon hallintaan yhteensä vain viisitoista minuuttia. Henkilövahinkoja ei raportoitu, mutta osa toimistosta vaurioitui palossa.

Chalongin poliisi jatkaa tutkintaa palon syttymissyyn selvittämiseksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.