Thaimaan pääministeri kertoo Israelin tilanteesta ja kuolleista ja loukkaantuneista thaimaalaisista

Kansallinen -

Klo 9, 30. lokakuuta 7, Srettha Thavisin ja valtiovarainministeri twiittasivat 'X':ssä: "Tuomitsen Hamasin Israelin hyökkäyksen. Nämä ovat epäinhimillisiä hyökkäyksiä, jotka maksavat viattomia ihmishenkiä ja aiheuttivat monia vammoja. Ja haluan ilmaista syvimmän osanottoni Israelin hallitukselle ja kansalle."

Srettha antoi Thaimaan kuninkaallisille ilmavoimille komennon valmistaa Airbus A340- ja C-130-koneet evakuoimaan thaimaalaisia ​​Israelin sota-alueelta. Srettha totesi, että Israelissa on noin 25,000 30,000 - 450 XNUMX thaimaalaista, ja jokaiselle paluulennolle mahtuu noin XNUMX henkilöä. On epäselvää, kuinka monta thaimaalaista evakuoidaan.

Lue Thaimaan lausunnosta Israelin tapauksesta täältä.

Srettha ilmaisi myös huolensa tuntemattomasta määrästä thaimaalaisia ​​työntekijöitä Israelissa, jotka Hamas vangitsi ja loukkaantui. Tällä hetkellä Israelin viranomaiset vahvistavat tarkan numeron. Hän toivoo kaikkien thaimaalaisten palaavan turvallisesti kotiin.

Sunnuntai-iltapäivällä 8 pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti sosiaalisen median tileillään ja vahvisti, että kaksi Thaimaan kansalaista oli kuollut Hamasin Israeliin kohdistuneiden iskujen aikana.

Varapääministeri Phumtham Wechayachai ilmoitti myös, että kahdeksan thaimaalaista loukkaantui, kaksi kriittisessä tilassa ja 11 muuta thaimaalaista on vangittu. Lisäksi hän totesi, että ulkoministeri oli keskeyttänyt kaikki muut tehtävät väliaikaisesti ja keskittynyt vain auttamaan Israelissa avun tarpeessa olevien thaimaalaisten evakuoinnissa ja työskentelemään Israelin viranomaisten kanssa heidän auttamiseksi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/