Phuketin kasvissyöjien festivaalin valmistelut alkavat paikallisissa pyhäköissä

Phuket -

Tänään, 8. lokakuuta, useat Phuketin pyhäköt ovat alkaneet siivota ja valmistautua kasvissyöjäfestivaaliin, joka järjestetään 15.-23.

Tämä käytäntö on erityisen näkyvä tietyissä pyhäköissä, mukaan lukien Bangneow Shrine (Thep Rasi Foundation) Mueangin alueella, jonne huomattava määrä uskollisia ihmisiä on kokoontunut tänään kello 8 jälkeen osallistumaan puhdistusrituaaleihin ja pyhäkön siivoukseen. .

Pyhien puhdistaminen ja valmistelu on jokaisen pyhäkön tavanomaista käytäntöä ennen kasvissyöjien festivaalin virallista alkamista. Tänä aikana seremonialliset esineet puhdistetaan tulevaa festivaalia varten. Lisäksi keittiössä valmistellaan kasvisruokia, jotka jaetaan osallistujille festivaalin yhdeksän päivän ja yön ajan.

Phuket Vegetarian Festival on merkittävä paikallinen perinne, jolla on syvä kulttuurinen ja uskonnollinen merkitys thaimaalaisille ja kiinalaisille yhteisöille. Se tapahtuu kiinalaisen kalenterin mukaan joka vuosi yhdeksännen kuun kuukauden 1. - 9. päivään.

Tänä aikana Phuketissa on yli 38 pyhäkköä, jotka osallistuvat aktiivisesti festivaalin toimintaan, täysin valmiina suorittamaan kaikki rituaalit ja toivottamaan lämpimästi tervetulleiksi turisteja kaikilta alueilta.

Tänä vuonna festivaaleille osallistuvien thaimaalaisten ja kansainvälisten turistien, erityisesti kiinalaisten, odotetaan lisääntyvän edellisiin vuosiin verrattuna. Kasvu johtuu hallituksen viisumivapausohjelmasta ja jatkuvasta kiinalaisten ja malesialaisten turistien virtauksesta.

Erityisesti kiinalaiset turistit ovat suurin ryhmä, kun taas malesialaiset turistit ovat Phuketin vierailijoista viidenneksi, keskimäärin yli 8,500 XNUMX matkustajalla päivässä, Phuketin matkailuviranomaisten mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.