PÄIVITYS: Tunisialaista ex-poikaystävää kysyttiin kiinalaisen naisen kaatuessa kuoliaaksi Karonissa

3 rannan näkökulma; Kata noi Beach, Kata Beach ja Karon Beach Phukessa

Karon –

Tunisialainen entinen poikaystävä kertoi poliisille pitelevänsä kiinalaisen naisen jalkaa yrittääkseen pelastaa tämän, ennen kuin tämä putosi kuoliaaksi hotellista Karonissa.

Edellinen tarinamme:

Kiinalainen nainen kuoli pudotessaan hotellista Karonissa Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että 35-vuotias tunisialainen mies, jota he eivät ole tunnistaneet, oli kiinalaisen naisen kanssa perjantaina (6. lokakuuta).th) hotellissa Karonissa, kun hän kaatui kuoliaaksi. Hotellin henkilökunta kertoi poliisille kuulleensa melua ja he näkivät ulkomaalaisen miehen pitelevän kiinalaista naista hänen jaloistaan ​​10:n parvekkeelta.th kerrokseen ennen kuin nainen putosi.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että 35-vuotias tunisialainen mies saapui Thaimaahan laillisesti tehdäkseen töitä työluvalla. Tunisialainen mies kertoi poliisille olevansa kiinalaisen naisen ex-poikaystävä. He söivät illallista ja joivat alkoholia hotellissa, ja kiinalaisen naisen väitettiin kertoneen hänelle haluavansa kuolla.

Kun he olivat hotellihuoneessa, tunisialainen mies sanoi menneensä vessaan ja kiinalainen nainen meni parvekkeelle ja näytti hyppäävän alas. Hän pysäytti hänet ja vei hänet takaisin huoneeseen juttelemaan hänen kanssaan, ennen kuin hän rauhoittui.

Tuntia myöhemmin tunisialainen mies kertoi poliisille, että hän juoksi uudelleen parvekkeelle. Mies juoksi nopeasti hänen perässään ja onnistui tarttumaan hänen jalkaansa, mutta hän ei kyennyt vetämään häntä takaisin parvekkeelle. Hän kaatui maahan ennen kuin hän huusi apua.

Karonin poliisi sanoi, että mies oli yhteistyöhaluinen ja he tarkastelivat CCTV:tä vahvistaakseen hänen tarinansa.

Jos sinä tai joku tuntemasi henkilö on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.