Turistipoliisi puhuu maailmanlaajuiselle yleisölle viimeaikaisesta ampumatapahtumasta

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Bangkokin ostoskeskuksessa äskettäin tapahtuneen ammuskelun jälkeen Tourist Police Bureau teki kolmikielisen ilmoituksen thai-, kiina- ja englanniksi kommunikoidakseen maailmanlaajuisen yleisön kanssa. Työvaliokunta korosti tapahtuneita tapahtumia ja mainitsi aikovansa ottaa opiksi vastaavien tapahtumien estämiseksi tulevaisuudessa.

Ilmoituksessa poliisikenraalimajuri Apichart Suriboonya, joka toimi Tourist Police Bureaun komissaarin poissa ollessa, esitti osanottonsa loukkaantuneille turisteille ja traagisesti menehtyneiden omaisille.

Hän korosti, että kaikki asianomaiset yksiköt toimivat yhtenäisesti ja tehokkaasti, mikä johti nopeaan ratkaisuun. Nuori ampuja otettiin kiinni tapahtumapaikalta ja hänet nostetaan syytteeseen lain mukaisesti. Lisäksi poliisi aikoo toteuttaa tiukempia toimenpiteitä tällaisten tapausten ehkäisemiseksi tulevaisuudessa.

Poliisikenraalimajuri Apichart vetosi myös sekä thaimaalaisiin että kansainvälisiin matkailijoihin, jotta he eivät levittäisi vahvistamattomia uutisia, jotka saattaisivat pilata Thaimaan matkailukuvaa ja loukata uhrien ja heidän perheidensä tunteita.

Hän päätti toistamalla, että thaimaalaiset haluavat olla ystävällisiä isäntiä ja odottavat innolla kaikkia kansallisuuksia edustavia turisteja.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.