Pääministeri vierailee tulvakohteissa Ubon Ratchathanissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

UBON RATCHATHANI (NNT) – Ubon Ratchathanin koillisprovinssi on jälleen huolissaan tulvista, joka on toistuva ongelma kaupungissa. Vastauksena tulvakriisiin ehdotetaan erilaisia ​​hankkeita. Tämän vuoden tulvan vakavuuden odotetaan olevan lievempi kuin aikaisempina vuosina.

Ubon Ratchathanissa vieraillessaan pääministeri Srettha Thavisin teki valtuuskunnan kanssa arvion tulvatilanteesta. He kutsuivat koolle kokouksia keskustelemaan ratkaisuista ja jakoivat apua tulvien uhreille pääkaupunkiseudulla ja Phibun Mangsahanin alueella.

Pääministeri Srettha ilmaisi huolensa maakunnan vuotuisista tulvista. Vaikka valtion virastot ovat valmiita auttamaan yleisöä kaikissa asioissa, paras skenaario olisi tällaisten katastrofien puuttuminen, mikä takaa kansalaisten hyvinvoinnin. Lokakuun edetessä alueelle odotetaan virtaavan lisää vettä. Useita hankkeita Ubon Ratchathanin tulvatilanteen korjaamiseksi on valmisteilla, ja odotukset toteutuvat nykyisen hallituksen aikana.

Pääministeri ja valtiovarainministeri kommentoivat edelleen nykyisten vesihuoltokäytäntöjen tehokkuutta. He ehdottivat innovatiivisten lähestymistapojen, kuten veden vapautumisen nopeuttamista, tutkimista mahdollisten kuivuusongelmien ehkäisemiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.