Jarruvika jätti 30 kiinalaista turistia hetkeksi Patong Hillille Phuketissa

Patong -

Minibussi, jossa on noin 30 Kiinalaiset matkustajat kärsivät kuljettajan mukaan Patong Hillin jarruvioista. Tapaus johti siihen, että turistit viivästyivät perille ja joutuivat kuljettamaan muiden ajoneuvojen kautta.

Patongin liikennepoliisi sai ilmoituksen tapauksesta perjantaina (6th) Phra Baramee Roadilla lähellä Suwan Khiriwong -temppeliä (Patongin temppeli). He saapuivat paikalle löytääkseen kiertoajelun minibussin mäeltä. Noin 30 kiinalaista matkustajaa oli pyydetty poistumaan minibussista, ja he seisoivat alueella hämmentyneenä ja ahdistuneena.

Tuntematon kuljettaja kertoi The Phuket Expressille kuljettavansa kiinalaisia ​​matkustajia Phuketin kansainväliseltä lentokentältä Patongissa sijaitsevaan hotelliin. Hänen mukaansa bussissa oli kuitenkin äkillinen jarruvika. Hän päätti ohjata bussin tien sivuun ennen kuin lukitsi pyörät kivillä estääkseen minibussin liikkumisen taaksepäin.

Kiinalaiset matkustajat kuljetettiin myöhemmin hotelleihinsa muilla ajoneuvoilla. Mekaanikko kutsuttiin korjaamaan minibussi.

Oli epäselvää, tutkitaanko linja-autoyhtiö tapausta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.