Thaimaan lausunto Israelissa tapahtuneesta tapauksesta 7

LEHDISTÖTIEDOTE:

Valitettavan tapauksen jälkeen, jossa Gazan kaistalta otettiin käyttöön miehittämättömiä taistelulentokoneita ja raketteja hyökätäkseen Israelia vastaan ​​7. lokakuuta 2023, Thaimaan kuninkaallinen hallitus haluaa ilmaista syvimmät osanottomme Israelin hallitukselle ja kansalle valitettavien ihmishenkien menetyksien ja loukkaantumisten johdosta. tästä epäinhimillisestä ja mielivaltaisesta teosta.

Thaimaan hallitus on syvästi huolissaan Israelissa työskentelevien Thaimaan kansalaisten turvallisuudesta, jotka ovat kärsineet tällaisista väkivaltaisista välikohtauksista.

Thaimaa kehottaa kaikkia osapuolia pidättymään toimista, jotka lisäävät jännitteitä entisestään, ja yhtyy kansainväliseen yhteisöön tuomitsemaan kaiken väkivallan käytön ja mielivaltaiset hyökkäykset. Toivomme, että Israelin tilanne palautuu pian normaaliksi.

Ulkoasiainministeriö, Thaimaan kuningaskunta

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.