Päivitys Thaimaasta Siam Paragon Shooting Spree; Survivor kertoo tuskallisen tarinansa

Kansallinen -

Thaimaan poliisi on pidättänyt kolme miestä tänään, lokakuun 5. päivänä, kun poliisin väitetään olevan osallisena aseen ja ammusten toimittamisessa 14-vuotiaalle ampujalle, joka tappoi kaksi ihmistä ja haavoitti viisi muuta Siam Paragon -ostoskeskuksessa.

Epäillyt on pidätetty Etelä-Bangkokin rikostuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen nojalla. He ovat tällä hetkellä vangittuna epäiltynä, että he ovat myyneet tyhjäaseen, luoteja ja muunnelleet aseen 14-vuotias joka suoritti ammuskelun Bangkokin Siam Paragonissa, mikä johti kiinalaisen naisen ja burmalaisen naisen kuolemaan ja viiden muun loukkaantumiseen.

Poliisi on tunnistanut epäillyt Suwanhong Brahmaksi, 45, Akkarawit Jaithongiksi, 22, ja toiseksi mieheksi, joka on vain Piyabutr, 30.

Kaksi ensimmäistä miestä pidätettiin eteläisessä Yalan maakunnassa, kun taas poliisi löysi kolmannen miehen Bangkokista.

Raporttien mukaan kolmea miestä syytetään ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden luvattomasta hallussapidosta ja jakelusta kaupallisiin tarkoituksiin.

Thaimaan poliisi on havainnut, että 14-vuotias poika, jonka nimeä poliisi ei edelleenkään salaa, osti tyhjän Glock 19 -aseen verkosta ja siirsi 16,000 XNUMX bahtia herra Suwanhongin tilille.

Myöhemmin herra Suwanhong nosti käteistä pankkiautomaatista Yalassa sijaitsevalla huoltoasemalla. Viranomaiset tekivät ratsian herra Suwanhongin taloon ja pidättivät myös Akkarawitin, joka asui hänen kanssaan Sateangin osa-alueella Mueang Yalan alueella.

Heiltä takavarikoitiin erilaisia ​​esineitä, mukaan lukien 209 tyhjää aseen patruunaa, 33 poisheitettyä luodin hylsyä, yksi 9 mm:n luodin pää ja 33 kappaletta 15 mm:n rautaputkia, joita käytettiin aseen muokkaamiseen, sekä pankin poistolappu.

Syvällisempi tutkimus paljasti myös, että herra Akkarawit omistaa Facebook-sivun nimeltä "Koonseu Yabee", joka myi tyhjiä aseita. Sivu on ollut olemassa 5 kuukautta, kunnes se suljettiin äskettäin 5. lokakuuta tai pari päivää ampumistapahtuman jälkeen.

Lehdistön ajan kaikki kolme epäiltyä kiistävät edelleen kaikki syytökset. Heidät siirretään parhaillaan Yannawan poliisiasemalle oikeuskäsittelyä varten.

Survivor kertoo elävästi tuskallisen hetkensä vessassa lähellä tapahtumapaikkaa

Tapauksesta selvinnyt thaimaalainen nimeltä "Mink" kertoi kauhistuttavasta kokemuksestaan ​​thaimaalaiselle medialle.

Hän kertoi tapahtumapäivänä olleensa M-kerroksessa ostoskeskuksessa, jossa ammus tapahtui, kun hän oli juuri suorittanut ravintolan arvioinnin ja päättänyt selata tuotteita.

Mink meni sitten M-kerroksen naisten wc-tilaan, kun taas hänen poikaystävänsä meni miesten vessassa. Kauppakeskus oli tuolloin täynnä, ja wc-tiloista valui pitkä jono, hän sanoi.

Selviytyjä seisoi jonossa naisten vessan ulkopuolella kuultuaan kovaa ääntä. Hän luuli alun perin miesten vessassa olevan käsienkuivausrummun räjähtävän, mutta kun toinen kova ääni kuului, ihmiset alkoivat panikoida ja juosta. Mink tajusi nopeasti, ettei kyse ollut vain räjähdyksestä, vaan pikemminkin laukauksista. Pelottavalla tavalla neljäs laukaus osui burmalaiseen naiseen, joka oli seisonut naisten vessan edessä, mikä aiheutti tämän kaatumisen.

Selviytyjä ymmärsi heti, että kyseessä oli satunnainen ampuminen, ei tappelu, koska hänen kanssaan seisonut burmalainen nainen ei todennäköisesti ollut mukana. Siksi hän ryntäsi naisten wc:hen. Samaan aikaan hän oli huolissaan poikaystävästään, joka oli miesten vessassa. Laukausten jälkeen hänen poikaystävänsä ei päässyt ulos kaikkien muiden kanssa.

Mink meni naisten wc:hen ja lukitsi oven. Hän yritti soittaa poikaystävälleen, ja hänen poikaystävänsä käski hänen pysyä hiljaa ja rauhallisena. Hän mainitsi, että miesten vessassa oli ammuskeluja ja jotakuta oli ammuttu.

Myöhemmin Minkin poikaystävä tapasi hänen kanssaan vessassa, kun ampuja käveli kaukana heistä. "Sillä hetkellä katsoin poikaystävääni ja ajattelin, että se saattaa olla viimeinen kerta, kun näemme toisemme", selviytyjä sanoi.

Hänen poikaystävänsä kertoi thaimaalaiselle medialle, että hänen selviytymisensä saattoi johtua siitä, että hän seisoi vessan kulman lähellä, mikä mahdollisti sen, että tekijä ei huomannut häntä. Poikaystävä piiloutui myös vessassa ja yritti olla mahdollisimman hiljaa.

Poikaystävän oli kuitenkin pakko löytää uusi turvapaikka, kun hän huomasi piilopaikassaan luodeilla täytetyn reppun. Hän luuli, että ampuja saattaa palata hakemaan sen, ja hän teki nopean päätöksen juosta tyttöystävänsä ja muiden selviytyneiden seuraan naisten vessassa.

Pariskunta sanoi olevansa onnekas, kun he olivat elossa, ja tunsivat sääliä, kun he saivat tietää, että burmalainen nainen ja toinen kiinalainen turisti olivat kuolleet. Kiinalainen nainen tunnistettiin turistiksi ja kahden nuoren tyttären äidiksi, burmalainen nainen oli ollut vessatauolla työstään ostoskeskuksen lelukaupassa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.