Kolme ihmistä selvisi hengissä auton syöksyttyä suureen rakennuskuoppaan Rassadassa, Phuketissa

Rassada -

Kolme ihmistä on selvinnyt hengissä sen jälkeen, kun heidän sedaninsa syöksyi valtavaan tienrakennuskuoppaan Rassadassa Mueang Phuketissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaina (10. lokakuuta) kello 00th) Yaowarad Roadilla lähellä Tesco Lotus Samkongin risteystä.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen sedanin rakenteilla olevan tulvantorjuntaprojektin rakennuskuopasta. Kolme sedanissa ollutta henkilöä loukkaantui lievästi. He sanoivat, että he olivat juuri aloittaneet työt Phuketissa ja ovat muista maakunnista. Tämän seurauksena tuntematon kuljettaja ei tuntenut tietä.

Pelastustiimit auttoivat enimmäkseen vahingoittumattomien, mutta ravistuneiden matkustajien toipumisessa ja tekivät yhteistyötä pelastusryhmien kanssa ajoneuvon poistamiseksi kuopasta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.