Kiinalainen nainen putosi kuoliaaksi hotellista Phuketissa

Karon –

Kiinalainen nainen kuoli pudotessaan hotellista Karonissa Phuketissa.

Karonin poliisi sai ilmoituksen tapauksesta kello 4 perjantaina (00th) hotellissa Karonissa. He saapuivat paikalle löytääkseen rouva Zou Ke, 34, Kiinan kansalaisen, ruumiin maassa makaamassa.

Hotellin henkilökunta kertoi poliisille, että rouva Zou kirjautui hotelliin yksin 10th lattia. Karonin poliisi kuitenkin jatkaa ja tarkastaa CCTV-materiaalia nähdäkseen, nähtiinkö häntä viimeksi kenenkään kanssa ennen kuolemaansa. Karonin poliisi ei ole vielä päättänyt, kaattiko hän vahingossa, hyppäsikö alas vai oliko kyseessä mahdollinen virhe.

Phuketin turistipoliisi kertoi The Phuket Expressille, että rouva Zou saapui Thaimaahan 2. lokakuuta 2023 turistiviisumilla.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.