Nainen pidätettiin Phuketissa epäiltynä murhasta

Phuket -

Nainen pidätettiin Thalangissa sen jälkeen, kun hänen epäillään osallistuneen murhaan kahdeksan vuotta sitten.

Rikostentorjuntaosaston poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä naisen, joka tunnistettiin vain neiti Arneeksi Pa Klokissa. Häntä syytetään murhasta, ampuma-aseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta sekä aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

Pidätys tapahtui toisen epäillyn jälkeen, joka tunnistettiin vain Mr. Abdulohiksi ja joka on jo pidätetty väitetysti hänen entisen tyttöystävänsä Ms. Arneen kanssa murhasta. Rouva Arneen kerrotaan sopineen tapaamaan uhria, joka tunnistettiin vain herra Maaeksi, ennen kuin Abduloh ampui uhrin kuoliaaksi.

Poliisi uskoi, että murha johtui laittomien huumeiden myyntiin liittyvästä konfliktista.

Lehdistöhetkellä molemmat epäillyt pysyivät vangittuna, vaikka heidän syytteeseenpanonsa ja siitä, olivatko he saaneet asianajajan palveluita tai voisivatko he hakea takuita, eivät olleet tiedossa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.