Turistit kerääntyvät Maya Bayhin Krabissa uudelleen avaamisen jälkeen

Krabi -

Monet ulkomaiset ja thaimaalaiset turistit vierailevat Maya Bayssä Krabissa sen äskettäin uudelleen avaamisen jälkeen.

Aiemmat tarinamme:

Kuuluisa Maya Bay Krabissa suljetaan nyt tilapäisesti kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elpymisen vuoksi.

Kuuluisa Maya Bay Krabissa avattiin ensimmäisenä päivänä matkailulle sunnuntaina 1. lokakuuta kahden kuukauden sulkemisen jälkeen ympäristön elvyttämiseksi.

Nyt päivitykseen:

Hat Noppharat Thara Mu-Ko Phi Phi -kansallispuiston johtaja rouva Ratchanok Paenoi kertoi Phuket Expressille, että monet ulkomaiset ja thaimaalaiset turistit vierailevat Maya Bayssä. Kansallispuisto on kuitenkin rajoittanut sallittujen vierailijoiden määrän 375:een per tunti edestakainen matka. Tunnin kuluttua 375 vierailijan on poistuttava lahdelta päästääkseen muut ryhmät vierailemaan. Vierailijat ovat sallittuja päivittäin klo 4 asti.

Uinti EI ole sallittua Maya Beachillä, mutta snorklaus ja sukellus ovat sallittuja syvemmässä vedessä. Kansallispuiston henkilökunta partioi lahden ympäri turvallisuussyistä. Vierailijoita ja matkanjärjestäjiä varoitetaan noudattamaan tiukasti sääntöjä.

Krabi Hotels Associationin puheenjohtaja Wichupam Pukaoluan Srisanya kertoi Phuket Expressille, että he uskovat, että ainakin 80 prosenttia enemmän turisteja saapuu Krabille tänä sesonkiaikana verrattuna Covid-19-epidemian aikaan. Monet hotellihuoneet on varattu. Lisäksi Dubaista saapuu lisää suoria lentoja tässä kuussa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.