Thaimaan pääministeri ehdottaa kansallista hätähälytysjärjestelmää joukkoammuskeluille, katastrofeille jne.

KUVA: naewna

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri piti a keskustelu asianomaisten hallituksen virkamiesten kanssa nopeuttaakseen ratkaisua nykyiseen uutisia hallitsevaan suureen tapaukseen, Siam Paragon -ostoskeskuksen ampumiseen. Kansallisesta hätähälytysjärjestelmästä mobiilisovelluksessa keskustellaan parhaillaan kehitys yhteistyössä matkapuhelinverkkopalveluntarjoajien kanssa.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kävi 4. lokakuuta 30 klo 4 keskustelun digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeriön, sisäministeri Anutin Charnvirakulin ja asiaankuuluvien virkamiesten kanssa aiheesta. kauppakeskuksen tapahtumasta. Thaimaassa laittomia ampuma-aseita myydään laajalti digitaalisesti, olivatpa ne tyhjiä aseita tai improvisoituja ampuma-aseita. Srettha korosti tiukkaa kieltoa ostaa ampuma-aseita ilman asianmukaisia ​​menettelytapoja ja tiukennettuja turvatoimia ruuhkaisissa tiloissa.

LisäksiDigitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriö sulkee laittomat verkkosivustot, jotka myyvät ampuma-aseita, aseita, vaarallisia aineita ja muita vaarallisia esineitä ilman lupaa.
Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriö paljasti yksityiskohtia ehdotetusta hätähälytysjärjestelmästä, joka lähettäisi ilmoituksia noin nykyinen hätätilanne kaikille matkapuhelinverkon kansalaisille. Varoitusilmoitukset sisältävät terrori-iskuja, katastrofeja, hätätilanteita jne. National Broadcasting and Telecommunication Commission (NBTC) ja asiaankuuluvat virastot ehdottivat myös toista mahdollinen tapa ilmoittaa kautta moninkertainen verkostot: televisio, sosiaalisen median alustat jne.

Ehdotetut hätähälytysjärjestelmät ovat vielä keskusteluvaiheessa, mutta Thavisin lupasi nopeita toimia yleisön rauhoittamiseksi ampumatragedian jälkeen.

Samaan aikaan TPN:n tiedotusvälineille on raportoitu tiukentuneista turvatoimista ostoskeskuksissa eri puolilla maata, mukaan lukien toimintoja, kuten laukkujen tarkastuksia ja metallinpaljasinten käyttöä vierailijoille.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.