Myanmarin mies pidätettiin Thalangissa 1,130 XNUMX meth-pillerillä

Thalang –

Thaimaahan laittomasti saapunut myanmarilainen mies pidätettiin 1,130 XNUMX metamfetamiinipillerillä Thalangin työleirillä.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Han Monin, Myanmarin kansalaisen, työleirillä Sri Soonthornissa (poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä). Häneltä takavarikoitiin 1,130 XNUMX metamfetamiinipilleriä. Hän ei pystynyt esittämään laillisia henkilöllisyystodistuksiaan.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja laittomasta maahantulosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.