Minibus-taksinkuljettajalle määrättiin sakkoja venäläisten matkustajien hylkäämisen jälkeen Phuketissa yrittääkseen välttää tarkistuspisteen

Phuket-

Tila-auton taksinkuljettaja sai 5,000 XNUMX bahtin sakon siitä, että hän pudotti kaksi venäläistä matkustajaa satunnaiselle tielle yrittääkseen välttää poliisin tarkastuspisteen Phuketissa.

Majuri Kamalart Niyomket Phuketin kaupungin liikennepoliisista kertoi Phuket Expressille, että asia paljastui sen jälkeen, kun tarina tila-auton taksinkuljettajasta, joka heitti ulkomaisia ​​matkustajia, oli levinnyt sosiaalisessa mediassa tiistaina (3. lokakuuta).rd).

Tapauksen yksityiskohdat ovat, että 3. lokakuuta puolenpäivän jälkeen Phuketin lainvalvontaviranomaiset asettivat tarkastuspisteen ohitustielle (Chalerm Phrakiet Rama 9 Road) Rassadassa, Mueang Phuketissa tarkistaakseen tiukasti tila-autotaksien lisenssit ja rekisteröinnin ja varmistaakseen niiden laillisuuden. . Lainvalvontaviranomaiset huomasivat tila-auton, joka yritti välttää tarkastuspisteen ja kääntyä noin 400 metriä poliisien takana. Tie oli kuitenkin yksisuuntainen eikä tila-auto pystynyt kääntymään takaisin.

Tila-auto pysäytettiin ja kuljettajaksi tunnistettiin tiedotusvälineille vain herra A, 31-vuotias. Tila-autovero todettiin vanhentuneeksi ja kuljettajaa ei ollut rekisteröity taksiksi ja herra A myönsi myöhemmin poliisille kysyneensä kahdelta venäläiseltä matkustajalta. nousta ulos tila-autosta ennen tarkastuspistettä, pääosin heittäen heidät pois, koska hänen ei pitänyt olla taksi, joka sitten levisi sosiaalisessa mediassa venäläisten ottaman videon takia.

Tila-auton kuljettaja vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen matkustajien jättämisestä ennen määränpäätä ja laittoman taksin käyttämisestä. Häntä uhkasi enimmäissakko 5,000 XNUMX bahtia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.