Puolustusministeriö määrittelee tulvahallinnan ja nykyaikaisen armeijan politiikan

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Puolustusministeriön äskettäinen politiikkailmoitus korostaa, että sotilasyksiköiden on laadittava tulvatorjuntasuunnitelmat siviilien auttamiseksi. Tämä tapahtui puolustusneuvoston kokouksen jälkeen, jossa hahmoteltiin puolustusministeriön toimialaan kuuluva vuotuinen budjettipolitiikka, jonka tavoitteena on keventää hallintoa ja varmistaa ministeriön sujuva toiminta.

Tärkeä politiikan painopiste on tulvatilanteen käsitteleminen. Ministeriö kehotti kaikkia sotilasyksiköitä laatimaan suunnitelmat mahdollisten tulvien torjumiseksi. On korostettu välittömiä toimia, kuten kansalaisten evakuointia, kenttäkeittiöiden käyttöönottoa, avustustarvikkeiden ja ajoneuvojen toimittamista sekä tulvien jälkeisiä elvytystoimia.

Puolustuspolitiikka jakautuu yleisiin ja erityisiin segmentteihin. Yleinen politiikka on linjassa asiaan liittyvien lakien, kansallisten strategioiden ja hallituksen politiikkojen kanssa, jotta saavutetaan konkreettisia tuloksia kansallisen turvallisuuden, ministeriön hallinnon ja sotilaallisen kehityksen alalla. Erityispolitiikka vaatii armeijan nopeaa modernisointia korostaen sen keskeistä roolia 21-luvun valtion turvallisuudessa ja luotettavana kokonaisuutena yleisölle.

Puolustuspolitiikan keskeisiä painopisteitä on kahdeksan. Näitä ovat siirtyminen vapaaehtoiseen sotilasluonnosjärjestelmään samalla kun varmistetaan optimaalinen asevelvollisuus; sotilaallisen rakenteen päivittäminen ketteryyttä ja nykyaikaisia ​​vaatimuksia varten. Muita alueita ovat puolustusministeriön virastorakenteiden uudelleenkalibrointi ja sotilaskoulutuksen opetussuunnitelman modernisointi.

Puolustusministeri kehottaa kaikkia yksiköitä omaksumaan nämä puitteet ja edistämään yhtenäistä lähestymistapaa tehtäviinsä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.