Tuli tuhosi pesukoneen kotona Rawaissa

Rawai -

Palomiehet sammuttivat tulipalon, joka tuhosi pesukoneen talossa Rawaissa.

Rawain kunnan palomiehille ilmoitettiin talon palosta Soi Saiyuanissa Rawaissa tiistaina (3. lokakuuta) puolenyön jälkeen.rd). He saapuivat taloon ja huomasivat, että pesukone oli syttynyt tuleen.

Palon hallintaan kului vain viisi minuuttia, pesukone tuhoutui palossa täysin. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Palon syyksi epäillään sähköoikosulkua.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.