Phuket toivottaa tervetulleeksi lisää kiinalaisia ​​turisteja "kultaisen viikon" aikana

Phuket -

Lisää kiinalaisia ​​turisteja saapuu Phuketiin Kiinan kansallispäivän "kultaisen viikon" aikana.

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Wanchai Tanod kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (2. lokakuuta)nd), hän ja lentoaseman henkilökunta toivottivat 106 matkustajaa suoralta Air Chinan lennolta kansainvälisessä terminaalissa. Lisää kiinalaisia ​​turisteja vierailee Phuketissa Kiinan kansallispäivänä niin sanotun "kultaisen viikon" aikana.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Phuket toivottaa Kiinasta tulevat turistit tervetulleeksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Thaimaan matkatoimistojen liiton (ATTA) puheenjohtaja Sittiwat Chewaratanaporn totesi, että vaikka alkuperäinen viisumivapaus on voimassa, Thaimaan matkojen varaus ei lisääntynyt entisestään johtuen ennen viisumia varatuista matkoista. vapautusta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.