Tila-autoonnettomuus aiheuttaa päänsärkyä Patong Hillillä

Patong -

Tila-auton pyörä löystyi sen törmättyä lava-autoon Patong Hillillä aiheuttaen pitkän liikenteen takaperinnön.

Patongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tiistaiaamuna (3rd) ruuhka-aikaan Patong Hillin ampumaradan lähellä olevassa kaarteessa.

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä vaurioituneen pakettiauton. Läheltä löytyi vaurioitunut tila-auto, jonka etupyörä oli irronnut. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Liikenne kääntyi mäellä monta kilometriä taaksepäin. Patongin poliisi jatkaa tutkintaa jatkaakseen oikeustoimia.

Patongin poliisi ei julkistanut kuljettajan nimeä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.