Chiang Main lentoasema pidentää aukioloaikoja 24 tuntiin vuorokaudessa

Chiang Mai -

Chiang Main lentokentän johtaja toivottaa turistit tervetulleiksi 24 tunnin lennoilla marraskuussa 2023.

3. lokakuuta 2023 Chiang Main lentokentän johtaja Ronakorn Chlermsanyakorn päivitti yleisölle Chiang Main kansainvälisen lentokentän pidennetyt aukioloajat 24 voimaan tulleisiin 1 tunnin aukioloaikoihin. Thaimaan hallitus, Ronakorn kerää parhaillaan tietoja asiaankuuluvilta viranomaisilta hakeakseen tilapäistä 2023 tunnin lentotoimintaa Thaimaan siviili-ilmailuviranomaiselta (CAAT). CAAT harkitsee yksityiskohdat ja antaa hyväksynnän lokakuun 24 loppuun mennessä.

KUVA: chiangmainews

Samaan aikaan Chiang Main kansainvälinen lentoasema valmistautuu 24 tunnin toimintaansa pysyvästi CAAT:lle. Vaikka se hyödyttää matkailunäkökohtia lisääntyvässä vuorokauden lentojen määrässä, Chiang Main lentoaseman operaattorit ottavat huomioon laitoksen lähellä asuvat paikalliset yöllä kovien melujen vuoksi.

Ronakorn keskustelee lentoyhtiöiden ja asianomaisten viranomaisten kanssa lentojen asianmukaisesta aikataulusta.

”Tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, sesonkiaikana Thaimaassa, kansainvälisten lentojen määrä lisääntyy 30 %. suuri osa tästä johtuu viisumivapausohjelma kiinalaisille ja kazakstanilaisille turisteille joka alkoi 25. syyskuuta 2023”, Ronakorn päätökseen.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/