Thaimaan hallitus vastustaa tehokkaita hahmoja ja vahvistaa yleistä turvallisuutta

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Hallinto paljasti pääministeri ja valtiovarainministeri Srettha Thavisinin asettamat keskeiset aloitteet.

Apulaishallituksen tiedottaja Karom Phonphonklang totesi, että hallitus korostaa laillista ja oikeudenmukaista toimintaa vaikutusvaltaisia ​​henkilöitä vastaan, kansalaisvapauksien turvaaminen ja yleisön suojeleminen valtaansa laittomasti käyttäviltä henkilöiltä.

Näillä toimilla pyritään ylläpitämään sosiaalista, taloudellista ja poliittista vakautta. Pääministeri hahmotteli tilivuodelle 2024 kolme keskeistä direktiiviä, jotka sisältävät:

1. Vahvojen hahmojen asianmukainen hallinta

2. Ilmiantajien palkitseminen

3. Todistajien suojelu

Karom totesi lisäksi, että varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul on ohjeistanut virkamiehiä ylläpitämään yhteiskunnallista järjestystä rajoittamalla valtaansa väärin käyttäviä vaikutusvaltaisia ​​ryhmiä.

Myös hallinnon tehostamiseen ja yleisen turvallisuuden priorisointiin on panostettu. Hän kehottaa maakuntien hallintoviranomaisia ​​ryhtymään nopeasti toimiin yhteisön johtajia vastaan, jotka pelottelevat tai vahingoittavat kansalaisia ​​ja rikkovat lakia.

Viimeisimpien tietojen mukaan sisäministeriön vaikutusvaltaisten henkilöiden listalla on noin 600-700 henkilöä. Kokous on tarkoitus pitää 3. lokakuuta, jossa keskustellaan jatkotoimista.

Hallitus tunnistaa 16 toimintatyyppiä, jotka luokittelevat yksilön vaikutusvaltaiseksi henkilöksi. Nämä vaihtelevat luvattomasta rahan lainaamisesta huumeisiin liittyvään toimintaan.

Karom kehottaa yleisöä ilmoittamaan kaikista sellaisista toimista viranomaisille eri vihjelinjojen kautta, mukaan lukien 1195 ja 1599, sekä paikallisiin "Damrontham"-keskuksiin valtakunnallisesti.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.