Thaimaan pääministeri on huolissaan Sukhothain tulvista

Sukhothai -

Pääministeri Srettha Thavisin on eniten huolissaan Thaimaan pohjoisosassa sijaitsevan Sukhothain tulvista.

Edellinen tarinamme:

Thaimaan maatalous- ja osuuskuntaministeri vieraili tulva-alueilla Lampangin, Phraen ja Sukhothain maakunnissa auttaakseen paikallisia katastrofiapupakettien avulla.

Nyt päivitykseen:

Pääministeri Srettha seurasi tulvatilannetta sunnuntai-iltana (1st) Royal Irrigation Department -osastolla Sam Senissä, Bangkokissa, yhdessä muiden asiaankuuluvien virkamiesten kanssa.

Pääministeri Srettha kertoi thaimaalaiselle medialle: "Tulvat Phraessa, Lampangissa ja Ubon Ratchathanissa ovat vähentyneet, mutta useat talot ovat vaurioituneet. Paikalliset asukkaat kärsivät tulvasta kolme päivää peräkkäin. Olemme huolissamme heistä. Heitä on rohkaistava taistelemaan tämän vaikean tilanteen aikana."

”Sukhothai on tulvien kannalta eniten huolestuttava maakunta. Alueelle virtaa Phraesta joillekin maatalousalueille ja joihinkin kaupunkeihin tulvavesiä.

"Meidän on varauduttava uusiin tulviin, jotta tilanne ei pahenisi. Meidän on ratkaistava oikeat ongelmat ja pysyttävä ajan tasalla. Jos jollakulla on vaikeuksia, kerro siitä meille suoraan paikallisten hätänumeroiden kautta." Pääministeri jatkoi.

”Olemme huolissamme myös maataloudesta ja teollisuudesta. Thaimaahan on tulossa lisää sijoittajia. Jos meillä ei ole tarpeeksi vesilähteitä, vahinkoja tulee paljon enemmän. Keskity myös tähän asiaan." Pääministeri päätti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.